به وب سایت اقتصاد قرن خوش آمدید
آموزش تهیه صورت های مالی

آموزش تهیه صورت های مالی به زبان ساده

ما در این مقاله از شرکت حسابداری اقتصاد قرن به آموزش تهیه صورت های مالی می پردازیم. قبل از هر چیز باید آشنایی کلی با مفاهیمی که در تهیه یک صورت مالی استفاده می شوند و در واقع اصل و اساس حسابداری را تشکیل می دهند مثل هزینه، درآمد، بدهی و…  داشته باشیم پس به صورت مختصر مفاهیم کلی در ادامه مقاله آموزش تهیه صورت های مالی بیان خواهد شد.

آنلاین یا حضوری آموزش ببینید مدرک فنی و حرفه ای، بین المللی بگیرید آموزشگاه فنی و حرفه ای مدیران محاسب (اقتصاد قرن) ش.م 104355

آنلاین یا حضوری آموزش ببینید مدرک فنی و حرفه ای، بین المللی بگیرید

آموزشگاه فنی و حرفه ای مدیران محاسب (اقتصاد قرن)

فهرست مطالب این صفحه

ماهیت دارایی در صورتهای مالی چیست؟

یکی از مفاهیمی که باید برای آموزش تهیه صورت های مالی با آن آشنا باشید دارایی است. هر آنچه متعلق به هر کس باشد دارایی او محسوب می‌شود و نسبت به آن حق مالکیت دارد. بنابراین هر چه متعلق به واحد اقتصادی باشد نیز دارایی آن قلمداد می‌شود چه مشهود باشد مانند وجه نقد، اثاثیه، اتومبیل چه نامشهود باشد مانند سرقفلی و حق الاختراع. اینجا باید به دو نکته توجه کرد که دارایی ها وابسته به عمر خود به دو دسته تقسیم می‌شوند:

  • دارایی ثابت:  دارایی‌هایی که عمری بیش از یک سال دارند و مستهلک می شوند مانند آپارتمان و اتومبیل (تنها دارایی ثابتی که مستهلک نمی‌شود زمین است.)
  • دارایی هایی که عمری کمتر از یک سال دارند مانند پیش پرداخت‌ها، صندوق و ملزومات (دارایی هایی مانند خودکار، جوهر، صابون و …)

دارایی ها بر اساس میزان قدرت نقدشوندگی به دو نوع جاری و بلندمدت تقسیم می‌شوند. دارایی های جاری شامل وجه نقد و اوراق بهادار و حسابهای دریافتنی است. دارایی های بلندمدت به عنوان نمونه به ماشین آلات و ساختمان شرکت که نقد نیستند اما برای کار لازم هستند گفته می‌شود. این نوع دارایی ها در بلند مدت دچار استهلاک می‌شود و به آنها می توان دارایی ثابت نیز گفت.

ماهیت هزینه در صورتهای مالی چیست؟

مفهوم دیگری که باید برای آموزش تهیه صورت های مالی با آن آشنا باشید هزینه است. هزینه در لغت نامه به معنای خرج است. یعنی هر آنچه در مقابل کسب منفعت مجبور است خرج شود. پس اینگونه باید گفت برای کسب منفعت مجبور به تحمل بعضی پرداخت ها هستیم که هزینه تعریف می‌شوند مانند هزینه آب، برق، تلفن و…

 هزینه ها بسته به ارتباطشان با فعالیت تعریف شده حسابداری به سه دسته تقسیم می شوند. هزینه‌ها به سه گروه عملیات غیر عملیاتی و بهای تمام شده کالا یا سرمایه ای تقسیم می‌شوند. هزینه تمام شده یا سرمایه به هزینه‌هایی که برای خرید مواد اولیه، هزینه سربار و هزینه تولید اطلاق می‌شود. هزینه عملیاتی شامل هزینه های بازاریابی اداری، فروش و غیره است. هرگونه هزینه که در گروههای بالا دسته بندی نشود هزینه غیرعملیاتی در نظر گرفته میشود.

 هزینه‌های عملیاتی چیست؟

 هزینه‌هایی که به طور مستقیم با فعالیت واحد اقتصادی ارتباط دارند و مستقیما متولد فعالیت‌های مستمر واحد اقتصادی هستند و مرتب تکرار می‌شوند مانند قیمت نهایی کالای فروخته شده، هزینه‌هایی که در بخش هایی مانند اداری، بخش فروش، تحقیق و توسعه صرف می شوند.

 هزینه‌های غیر عملیاتی چیست؟

 هزینه‌هایی که غیر تکرار شونده هستند و هیچ انتسابی به فعالیت مستمر واحد اقتصادی ندارند.

هزینه‌های سرمایه‌ای چیست؟

 هزینه‌هایی است که برای ایجاد سود در آینده صرف می‌شوند. هزینه‌های سرمایه ای صرف خرید دارایی های ثابت و مولد جدید یا افزودن ارزش دارایی‌های ثابت و مولد موجود می‌شود. عمر مفید یک دارایی باید از باقیمانده یک سال مالیاتی که در آن هزینه شده است حتما بیشتر باشد. از نمونه هزینه‌های سرمایه‌ای میتوان به خریدن ساختمان شرکت یا زمین کارخانه، ماشین آلات یا تجهیزاتی که در یک کسب و کار به کار می روند اشاره کرد. هزینه های سرمایه ای اغلب دارایی‌های ثابت و درازمدت هستند. اصل بهای تمام شده کالاها و خدماتی که موسسه می‌خرد، مصرف میکند و میفروشد علاوه بر قیمت های تحقق یافته در معاملات ارزش های گوناگونی مانند ارزش واقعی، ارزش جاری، ارزش جایگزینی و … دارند.

ماهیت بدهی در صورتهای مالی چیست؟

مفهوم دیگری که باید برای آموزش تهیه صورت های مالی با آن آشنا باشید بدهی است. دیون واحد اقتصادی که در یک بازه زمانی معین باید تسویه شوند مانند بستانکاران (حساب پرداختنی) وام پرداختنی، اسناد پرداختنی (بدهی‌هایی که به وسیله تضمین ایجاد شده مانند چک  سررسید دار- سفته) تمامی حساب های پرداختنی بدهی هستند. بدهی نیز دو نوع دارد. بدهی جاری شامل حساب پرداختنی و مالیات بر درآمد است و به وام و مالیات معوقه بدهی بلند مدت اطلاق می شود.

ماهیت سرمایه در صورتهای مالی چیست؟

 مفهوم دیگری که باید برای آموزش تهیه صورت های مالی با آن آشنا باشید سرمایه است. تعریف سرمایه از دید حسابداری کاملا متفاوت از تعریف آن نزد عوام است. در این حرفه سرمایه برابر است با مابه التفاوت دارایی و بدهی.

سرمایه یا حقوق صاحبان سهام چیست؟

 میزان آورده صاحبان و سهامداران شرکت را سرمایه می‌گویند که در صورت مالی جزء بدهی ها محسوب می‌شود.

ماهیت درآمد در صورتهای مالی چیست؟

مفهوم دیگری که باید برای آموزش تهیه صورت های مالی با آن آشنا باشید درآمد است. درآمد یعنی در مقابل کاری که انجام می دهید دستمزد دریافت کنید مانند یک مدرس که در مقابل تدریسی که انجام می‌دهد حق‌التدریس دریافت می‌کند یا پزشکی که در مقابل معاینه بیماران ویزیت می گیرد.

کسب منفعت از طریق فعالیت اقتصادی شرکت را در آمد می گویند. درآمدها با توجه به محل کسب به دو دسته تقسیم می شوند.

 درآمد عملیاتی (منظم) : درآمدهایی که به طور مستمر در راستای هدف تعریف شده واحد اقتصادی ایجاد شوند مانند هتلی که با اجاره اتاق کسب درآمد می‌کند یا شرکت بیمه که با بیمه کردن افراد حقیقی یا حقوقی کسب درآمد می‌کند.

 درآمد غیر عملیاتی (غیر منظم) : درآمدهایی که در کنار فعالیت تعریف شده ایجاد می‌شوند و غیرمستمر هستند مانند آژانس هواپیمایی که به غیر از فروش بلیت خدمات بیمه هم انجام دهد.

درآمد به دو نوع عملیاتی (نتیجه بازده کاری شرکت) و غیر عملیاتی (مثل سود حاصل از فروش زمین شرکت) تقسیم می‌شود.

دوره مالی چیست؟

مفهوم دیگری که باید برای آموزش تهیه صورت های مالی با آن آشنا باشید دوره مالی است. بازه زمانی را که عملیات حسابداری باید انجام شود، حساب‌های حسابدار بسته شود و دفاتر مالی تنظیم شده و ارائه شود دوره مالی گویند. باید به این نکته دقت کرد دوره مالی اصولاً یک سال شمسی است اما بسته به تعریف فعالیت اقتصادی موسسه متغیر است، به عنوان مثال دوره مالی شرکتهای کشتی سازی سه سال شمسی است و یا شرکت‌های پیمانکاری شش ماه یا ۱۸ ماه است.

صورت مالی چیست؟

صورت مالی چیست؟

قبل از آموزش تهیه صورت های مالی ابتدا ببینیم مفهوم صورت مالی چیست؟ ارائه یک گزارش به صورت خلاصه و طبقه بندی شده در مورد اطلاعات مالی یک سازمان از قبیل دارایی و بدهی صورت مالی نامیده می‌شود. نتایج عملکرد واحد اقتصادی را نمی‌توان با اندازه گیری دقیق به دست آورد مگر آنکه آن واحد عملیات خود را متوقف و دارایی هایش را پس از فروش به وجه نقد تبدیل و بدهی هایش را پرداخت کند. اما سرمایه‌گذاران، اعتبار دهندگان و سایر استفاده کنندگان از اطلاعات مالی، اطلاعاتی درباره واحد اقتصادی قبل از خاتمه فعالیت‌های آن لازم دارند؛ از این رو ضروری است که درباره نتیجه عملیات و وضعیت مالی و تغییرات آن گزارش هایی برای دوره‌ها و مقاطع زمانی خاص تهیه شود که معمولاً بر اساس قوانین برای دوره یک ساله تهیه می‌شود که به آن صورت مالی گویند.

 اطلاعاتی که در دفتر ها و مدارک حسابداری ثبت می‌شوند و در صورت های مالی ارائه می‌شوند باید به مستندات و شواهد عینی کافی متکی باشند. درآمدها در زمان تحقق و هزینه‌ها در دوره وقوع، بدون در نظر گرفتن زمان دریافت یا پرداخت آنها شناسایی و در حسابها ثبت و در صورت‌های مالی دوره مربوطه گزارش می‌شوند. در ادامه به آموزش تهیه صورتهای مالی می پردازیم، با ما همراه باشید.

انواع مختلفی صورت های مالی در یک سازمان تهیه می‌شوند که به چهار مورد زیر صورتهای مالی اساسی گویند.

  • ترازنامه
  • صورت حساب سود و زیان
  • صورت حساب سود و زیان جامع
  • صورت گردش جریان وجوه نقد

آموزش تهیه صورت های مالی : ترازنامه چیست؟

 ترازنامه یا بیلان به صورت طبقه بندی شده میزان درآمد، سرمایه و بدهی را در دوره های مالی مختلف نشان می دهد.

آموزش تهیه صورت های مالی : صورت حساب سود و زیان

 مقدار پولی که در پایان یک دوره مالی به دست می‌آید درآمد و مقدار پولی که خرج شده هزینه در نظر گرفته می‌شود و در پایان هر دوره مالی اول مقدار درآمدها را ثبت کرده سپس هزینه های انجام شده را کم کرده و صورت حساب سود و زیان به دست می آید.

برای  محاسبه سود و زیان ابتدا  درآمد عملیاتی و درآمد غیر عملیاتی را از هزینه عملیاتی کم می‌ کنیم. سپس دو عدد به دست آمده از محاسبه بالا از هم کم شده و سود و زیان قبل مالیات به دست می‌آید. اگر مالیات از این مبلغ کم شود سود و زیان ویژه را به دست می آوریم.

آموزش تهیه صورت های مالی : صورت گردش وجوه نقد

 فعالیت‌های پولی یک سازمان با سایر سازمان‌ها را بررسی می‌کند و برای محاسبه باید پولی که هزینه شده از پول دریافتی کم شود.

آموزش تهیه صورت های مالی : صورت سود و زیان جامع

هدف از صورت سود و زیان جامع بررسی تمام درآمد ها و هزینه ها در یک دوره مالی است که قابل پرداخت به سهامداران و صاحبان سرمایه است. در سود و زیان جامع همه درآمدها و هزینه ها به تفکیک و تجزیه شده ارائه می شوند. در واقع صورت سود و زیان نیز یکی از زیر شاخه های سود وزیان جامع است. حسابدار باید تمام صورت حساب های سود و زیان شرکت را برای تصمیم‌گیری دقیق سهامداران جمع آوری کند. در واقع این صورت مالی  برای محاسبه میزان رشد یا کاهش حقوق مالکان و سهامداران شرکت بر اساس درآمدها و هزینه‌ها تهیه می‌شود.

همچنین توصیه می نماییم مقالات آموزش حسابداری رایگان اقتصاد قرن را از دست ندهید.

صورتهای مالی نمونه، گزارش هایی هستند که شامل اطلاعات مالی یک شرکت در یک دوره زمانی مشخص (معمولا یک سال مالی) می‌باشند. این گزارشات شامل سه بخش اصلی یعنی ترازنامه، صورت سود و زیان و یا صورت جریان نقدی هستند.

ترازنامه به عنوان یک گزارش مالی، شامل اطلاعاتی است که در رابطه با دارایی‌ها، بدهی‌ها و حقوق صاحبان سهام شرکت در یک تاریخ خاص (معمولا آخر سال مالی) قرار دارد.

صورت سود و زیان، گزارشی است که نشان می‌دهد در یک دوره زمانی خاص (معمولا یک سال) شرکت به چه میزان سود یا زیان داشته است. در انتهای همین مطلب، صورتهای مالی نمونه سازمان حسابرسی با فرمت های مختلف برای دانلود قرار گرفته است. صورتهای مالی نمونه pdf برای دانلود و سهولت در استفاده ارائه شده اند که به راحتی می توانید دانلود آنها را از سایت شماران انجام دهید.

صورتهای مالی نمونه چیست

صورت جریان نقدی، گزارشی است که میزان جریان نقدی درون و برون شرکت را نشان می‌دهد و مفید برای تحلیل جریانات نقدی و وضعیت پولی شرکت است.

صورت های مالی نمونه، معمولا به عنوان یک مثال جهت بررسی و تحلیل توسط سرمایه‌گذاران، مدیران، کارشناسان مالی و سایر علاقه‌مندان به شرکت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انواع صورت های مالی حسابداری چیست؟

صورت مالی یکی از مهم‌ترین ابزارهای گزارش‌دهی مالی است که برای نمایش وضعیت مالی کسب و کار استفاده می‌شود. انواع اصلی صورت‌های مالی عبارتند از:ترازنامه: ترازنامه نشان دهنده دارایی‌ها، بدهی‌ها و حقوق صاحبان سهام کسب و کار در یک زمان خاص است. ترازنامه به صورت فهرستی از دارایی‌ها، بدهی‌ها و حقوق صاحبان سهام در دو ستون نمایش داده می‌شود.
صورت سود و زیان: صورت سود و زیان یا سود و زیان سالانه، نشان دهنده درآمد و هزینه‌های کسب و کار در یک دوره زمانی مشخص است. در این صورت مالی، درآمد کل، هزینه‌های کل و سود یا زیان نهایی کسب و کار نمایش داده می‌شود.
صورت جریان وجوه نقد: صورت جریان وجوه نقد نشان می‌دهد چقدر پول نقد در طول یک دوره زمانی (معمولاًیک سال) وارد و خارج شده است. در این صورت مالی، جریان وجوه نقد از مبدا های مختلف نشان داده شده است، از جمله عملیات عادی کسب و کار، سرمایه گذاری، فروش دارایی‌ها و بدهی‌ها.
صورت سرمایه: صورت سرمایه یا سهام‌داران، نشان دهنده حقوق صاحبان سهام کسب و کار است. در این صورت مالی، حقوق صاحبان سهام، سرمایه نامزد شده، سود انباشته و تغییرات ایجاد شده در مدت یک دوره زمانی نمایش داده می‌شود.
صورت مالی نمونه اکسل 
صورت مالی نمونه اکسل دربرگیرنده ی یک گزارش جامع درون سازمانی یا برون سازمانی است که به وسیله ی اشخاص حقوقی خصوصی یا غیر خصوصی ارائه میشود. صورت مالی نمونه شامل جزئیاتی مانند فعالیت های اقتصادی یک سازمان یا واحد های کسب و کار مانند : سود و زیان ، جریان وجوه نقد، وضعیت مالی، حقوق مالکانه و… است.

صورتهای مالی نمونه جامعه حسابداران رسمی

صورت های مالی نتیجه ی عملکرد شرکت هاست که در یک بازه ی معین و مشخص عرضه شده که به آن صورت های مالی گفته میشود . گزارش های صورت های مالی دارای شکل و ساختار معینی است که برای تولید و تهیه ی آن می بایست قوانین ، فواید و استانداردهای حسابداری در ان لحاظ شده تا گزارش ها به شکل جامع تر و دقیق تر در رابطه با وضعیت فعالیت های شرکت ارائه شود.

صورت مالی نمونه سازمان حسابرسی چیست؟

صورت مالی یک سازمان حسابرسی، به عنوان یک گزارش مالی، نمایانگر وضعیت مالی سازمان در یک دوره زمانی خاص است. این گزارش شامل ترازنامه، صورت سود و زیان، جریان وجوه نقد و یا گزارشی از تغییرات سرمایه است.

ترازنامه، فهرست دارایی‌ها، بدهی‌ها و حقوق صاحبان سهام یک سازمان است. این گزارش نمایانگر وضعیت مالی سازمان در یک لحظه خاص است و نشان می‌دهد که سازمان در چه میزان دارایی، بدهی و حقوق صاحبان سهام است.

صورت سود و زیان، مبلغ درآمد و هزینه‌های سازمان در یک دوره زمانی خاص است. این گزارش نشان می‌دهد که سازمان در یک دوره خاص چه میزان سود یا زیان کرده است.

اهمیت تهیه صورت مالی چیست؟

تهیه صورت مالی از مهم ترین مواردی است که شرکتها باید به آن توجه زیادی داشته باشند . از مهم ترین دلایل تهیه ی صورت مالی میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

ارائه اطلاعات دقیق درباره مالیات و درآمد: صورت مالی نمونه به کسب و کار کمک می کند تا اطلاعات دقیق درباره درآمد و هزینه های خود را در اختیار داشته باشد و در نتیجه بتواند مالیات و هزینه های دیگری که باید پرداخت کند را برآورده کند.
تصمیم گیری درباره سرمایه گذاری های آینده: صورت مالی نمونه به کسب و کار کمک می کند تا در مورد سرمایه گذاری های آینده تصمیم گیری کند. با تحلیل درآمدها و هزینه ها، کسب و کار می تواند تصمیم بگیرد که به کجا باید سرمایه گذاری کند.
پیش بینی آینده: صورت مالی نمونه می تواند به کسب و کار کمک کند تا پیش بینی کند که در آینده چه اتفاقاتی ممکن است بیفتد. با تحلیل داده های مالی، کسب و کار می تواند به دقت پیش بینی کند که در آینده چه میزان درآمد و هزینه هایی دارد.
جذب سرمایه: در صورتی که کسب و کار بخواهد سرمایه گذاری جدیدی انجام دهد، صورت مالی نمونه می تواند برای سرمایه گذاران جذاب باشد. صورت مالی نمونه با ارائه اطلاعات دقیق درباره درآمد و هزینه های کسب و کار، به سرمایه گذاران اعتماد بیشتری به کسب و کار می دهد و احتمال جذب سرمایه بیشتر می شود.

هدف از صورت های مالی چیست؟

هدف اصلی صورت‌های مالی نمونه سازمان حسابرسی، ارائه اطلاعات دقیق، کامل و قابل اعتماد در مورد عملکرد مالی و مالیاتی سازمان است. این اطلاعات می‌توانند به منظور تصمیم‌گیری‌های مختلف مدیران و سایر علاقه‌مندان در مورد سازمان مورد استفاده قرار گیرند، مثلاً برای تصمیم‌گیری درباره استفاده از سرمایه‌گذاری در سازمان حسابرسی، روند رشد سازمان، بررسی روند سوددهی و هزینه‌های سازمان، و تعیین میزان سود سهامداران و سایر علاقه‌مندان به کار می‌روند. به علاوه، صورت‌های مالی می‌توانند به عنوان یک معیار ارزیابی عملکرد سازمان در مقایسه با سایر سازمان‌های مشابه و استفاده از بهترین شیوه‌های مدیریتی و مالی در صنعت خدمات حسابرسی مورد استفاده قرار گیرند.

تفاوت صورت‌های مالی قدیمی و جدید

با توجه به پیشرفت فناوری و تغییرات قوانین حسابداری، صورت‌های مالی نیز بهبود یافته‌اند و در طول زمان تفاوت‌های مهمی با صورت‌های مالی قدیمی وجود دارد. برخی از تفاوت‌های مهم عبارتند از:

استفاده از استانداردهای حسابداری جدید: در سال ۲۰۱۸، استاندارد حسابداری جدیدی با نام “ASC 606 Revenue from Contracts with Customers” (درآمد از قراردادهای با مشتریان) در آمریکا و استاندارد “IFRS 15 Revenue from Contracts with Customers” در کشورهای دیگر اجرا شد. این استانداردها باعث شدند تا صورت‌های مالی جدید، مبتنی بر قراردادهای با مشتریان باشند و از روش‌های قدیمی محاسبه درآمد مانند محاسبه درآمد بر اساس حجم واحد فروش استفاده نکنند.
تغییرات در بخش موجودی: استفاده از سیستم‌های مدیریت موجودی به روز و جامع، سبب شده تا صورت‌های مالی جدید، به دقت بیشتری در مورد موجودی‌های انبار داشته باشند. این شامل اطلاعات مربوط به موجودی‌های خام، کالاهای در حال تولید و کالاهای بسته‌بندی شده می‌شود.
تغییر در معیارهای مالیاتی: تغییرات در قوانین مالیاتی و محدودیت‌های جدید بر روی تأثیرات مالیاتی روی صورت‌های مالی جدید تأثیر گذاشته است. به عنوان مثال، تغییراتی در قوانین مالیاتی آمریکا، مثل “Tax Cuts and Jobs Act”، تأثیر مستقیمی بر درآمد، سرمایه‌گذاری و سود سهامداران در صورت‌های مالی جدید دارند.
افزایش شفافیت: صورت‌های مالی جدید به دلیل استفاده از استانداردهای حسابداری جدید و تغییرات در فناوری، شفافیت بیشتری را نسبت به صورت‌های مالی قدیمی دارند. برخی از عواملی که موجب افزایش شفافیت در صورت‌های مالی جدید می‌شوند.

تغییرات صورت‌های مالی اساسی بر اساس استاندارد‌های جدید حسابداری ۱۴۰۱

بر اساس بخشنامه ی سازمان حسابرسی در سال های ۹۸ و ۹۹ به تمام مدیران حسابرسی کشور استانداردهای حسابداری جدیدی ابلاغ شد. ابلاغ بروز شده استانداردهای مالی شامل موارد زیر است:

  • بروزرسانی استاندارد ها شماره ۱ :ارائه صورت‌های مالی
  • بروزرسانی استانداردها شماره ۲ : صورت جریان‌های نقدی
  • بروزرسانی استانداردها شماره ۳۴ : استانداردها رویه های حسابداری ، تغییر و تفاوت در برآوردهای حسابداری و اشتباهات
  • بروزرسانی استانداردها شماره ۳۵ : مالیات بر درآمد (بخشنامه سال ۱۳۹۹)
  • بروزرسانی استانداردها شماره ۳۶ : ابزار‌های مالی: ارائه
  • بروزرسانی استانداردها شماره ۳۷ : ابزار‌های مالی: افشا

دانلود صورت مالی نمونه سازمان حسابرسی رسمی صورت مالی

دانلود صورت مالی نمونه سازمان حسابرسی برای آن دسته از اشخاصی که در جستجوی اطلاعات در رابطه با وضعیت مالی یک سازمان می باشد بسیار نکته ی مهم و اساسی است . صورت حساب مالی نمونه سازمان حسابرسی ، جهت نمایش حسابرسی مالیاتی شرکت ها یک فرمت مفهومی و کامل است که در برگیرنده ی اطلاعات و داده های وضعیت مالی یک سازمان یا مجموعه است.

صورتهای مالی نمونه (نسخه عددی)
PDF صورتهای مالی نمونه

انواع صورت های مالی حسابداری pdf برای دانلود در لینک بالا قرار گرفته اند. برای دانلود صورتهای مالی نمونه pdf تنها کافی است که بر روی متن صورت مالی مورد نظر کلیک کنید و منتظر بمانید تا دانلود فایل ها تکمیل شود.

۴/۵ - (۶ امتیاز)

67 دیدگاه دربارهٔ «آموزش تهیه صورت های مالی به زبان ساده»

  1. برای آشنایی با انواع صورت های مالی اساسی مطالعه کدوم استاندارد حسابداری رو توصیه میکنید؟

    1. هدف از تهیه صورتهای مالی ارائه گزارش از عملکرد شرکت و واحد اقتصادی و میزان سود وزیان دوره وهمچنین میزان داراییها و بدهی ها میباشد

  2. سلام
    برای حسابداری دقیق تر و کامل تر هرچند وقت باید تمامی صورت های مالی به مدیریت و حسابدار ارشد ارائه بشه؟

  3. سلام
    تفاوت ترازنامه با صورت وضعیت مالی در چیست؟
    و اینکه ترازنامه از سال ۱۳۹۸ دچار چه تغییراتی شده؟

  4. سلام
    یکشرکت تولیدی کیک برای بسته بندی نهایی کیک‌ها از گاز نیتروژن استفاده میکند این گاز جزو کدام دسته از هزینه‌ها می‌باشد ؟؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *