به وب سایت اقتصاد قرن خوش آمدید
آموزش حسابداری و حسابرسی در کرج

اشتغال زایی رشته حسابداری و فرصت های شغلی حسابدار

اشتغال زایی رشته حسابداری و فرصت های شغلی حسابدار

اغلب کسانی که در هنرستان یا دانشگاه این رشته ی تحصیلی را انتخاب کرده اند، نسبت به بازار کار آینده ی آن دید مثبتی داشته اند و حقیقتا نیز در هر برهه ی زمانی گزینه های بی شماری پیش روی کسانی است که در صدد یافتن شغل مناسب تر دراین حوزه می باشند؛

پس در یک نتیجه گیری واضح و مشخص رشته حسابداری از نظر اشتغال زایی و داشتن ظرفیت های کاری گوناگون مورد تایید شرکت حسابداری اقتصاد قرن می باشد اما این سوال مهم مطرح می گردد که دانشجویان و فارغ التحصیلان چگونه می توانند در این زمینه به صورت پاره وقت یا تمام وقت مشغول به کار شوند و آیا در مورد کسانی که از سابقه ی کاری بهره مند نیستند، همچنان می توان گفت که فرصت های شغلی زیادی پیش روی آن هاست؟

در ابتدای این مقاله قصد داریم یک نکته ی بسیار مهم را بیان نماییم که لازم است کارفرمایان نسبت به آن توجه کافی داشته باشند.

صرفا داشتن سابقه ی کاری نمی تواند تضمین کننده ی قابلیت های فرد حسابدار باشد، بلکه در بسیاری از موارد افرادی هستند که توانایی، تمرکز، دقت و انگیزه ی زیادی برای فعالیت در این حوزه ی کاری دارند و به عنوان نیروی کار جوان می توانند مورد تعلیم و آموزش قرار گیرند؛

بنابراین هر کارفرما یک وظیفه ی اساسی در مورد اشتغال زایی رشته حسابداری دارد و آن هم ارائه ی فرصت به کسانی است که به تازگی از دانشگاه فارغ التحصیل شده اند و یا کسانی که رزومه ی کاری چشمگیری ندارند اما استعداد و توانمندی کافی داشته و خواهان دستیابی به شغل بهتر هستند؛ بنابراین به یاد داشته باشید که برای گزینش نمودن حسابدار، صرفا سابقه ی کار را معیار اصلی خود قرار ندهید.

مهم ترین نکات برای پیدا کردن شغل بهتر در حرفه ی حسابداری

علاوه بر این که لازم است کارفرمایان و مدیران در معیار های خود برای گزینش پرسنل تجدید نظر کنند و فرصت بروز توانمندی ها را به فارغ التحصیلان یا دانشجویان بدهند، افراد متقاضی مشاغل مرتبط با رشته ی حسابداری نیز باید توجه داشته باشند که صرفا داشتن مدرک مرتبط برای یافتن کار مناسب کافی نیست و اگر به نکاتی که در این مقاله ی منتشر شده در سایت شرکت اقتصاد قرن بیان شده، دقت نمایند می توانند گزینه های بیشتری برای انتخاب شغل در بازار کار فعلی داشته باشند.

اگر شما نیز به عنوان یک فرد تحصیل کرده و آموزش دیده در این رشته جویای فرصت های شغلی هستید، حتما به مواردی که در ادامه ذکر شده اند، توجه داشته باشید تا به خوبی متوجه شوید که برای تسریع روند ورودتان به بازار کار رشته حسابداری چه مواردی اثر گذار خواهند بود.

ساده ترین اصل در مصاحبه های کاری یک حسابدار

یک اصل بسیار مهم در این زمینه، آراستگی است. زمانی که برای مصاحبه ی شغلی به یک شرکت یا موسسه مراجعه می کنید، سعی کنید که ظاهر مناسبی داشته باشید. به یاد بسپارید که زمانی که به یک محیط جدید وارد می شوید، ظاهر و لباستان و زمانی که از آن محیط خارج می شوید کلام و رفتارتان گویای شخصیت شما خواهد بود و در واقع شناختی از شخص شما برای کارفرما ایجاد می نماید؛ پس برای به دست آوردن فرصت های شغلی بهتر در رشته حسابداری و البته در هر زمینه ای از کسب و کار، باید اصل آراستگی رعایت گردد.

البته این موضوع محدود به ظاهر و پوشش نمی گردد بلکه برای مثال چنین مشخصه ای در دستخط، نحوه ی صحبت کردن و میزان احترام گذاشتن شما به ضوابط و قوانین آن شرکت نیز هویدا خواهد شد.

زمانی که شخص کارفرما چنین ویژگی هایی را در وجود شما تشخیص دهد، طبیعتا می تواند در موارد دیگری نیز به شما اعتماد نماید؛ برای مثال حسابداری که می تواند مطابق با اصول و استاندارد های تعیین شده عمل نماید، بدون شک می تواند یک همکار راز دار، صادق، امانت دار و درستکار نیز باشد و از دیدگاه شرکت اقتصاد قرن، آراستگی یک حسابدار به چنین ویژگی هایی آن قدر ارزشمند است که نظر هر کارفرمایی را جلب خواهد نمود.

اشتغال زایی رشته حسابداری و فرصت های شغلی آن

تاثیر بهره مندی از دانش تخصصی و عملی در پیدا کردن شغل ایده آل یک حسابدار

بسیاری از دانشجویان در طول دوران تحصیل خود صرفا به یک یادگیری نمره محور اکتفا می کنند؛ یعنی دروس تئوری و عملی را برای گرفتن نمره و پاس کردن واحد ها مطالعه می کنند و هیچ گاه فرآیند آموزش به صورت کامل و کاربردی اتفاق نمی افتد.

طبیعتا این افراد پس از پایان دوران تحصیل خود و ورود به بازار کار رشته حسابداری با نیاز هایی مواجه می شوند که بر طرف سازی آن ها در گروی یادگیری مفاهیم می باشد؛ در نتیجه توصیه ی شرکت اقتصاد قرن ( به عنوان مرکز برگزار کننده ی دوره های آموزش حسابداری ویژه بازار کار در کرج ) به تمامی دانشجویان این است که نسبت به یادگیری بسیار کوشا، جدی و پیگیر باشند و حتی علاوه بر دروس دانشگاهی در دوره های آزاد آموزشی نیز شرکت نمایند؛

چرا که در این دوره ها با مشارکت در انجام پروژه های واقعی می توانند مهارت های علمی و عملی خود را مورد سنجش و ارزیابی قرار دهند و روز به روز به دانایی و تجربیات خود اضافه کنند.معلومات و آموزش های دانشگاهی در بازار کار رشته حسابداری بسیار مورد نیاز می باشد و هر کسی که بتواند تسلط بیشتری نسبت به این مفاهیم کاربردی به دست آورد، زمینه ی دستیابی به فرصت های شغلی بهتر را برای خود فراهم نموده است.

تاثیر مطالعه بر افزایش مهارت ها و دانش حسابداران

داشتن مطالعه ی آزاد و خارج از برنامه ی دروس دانشگاهی نیز می تواند به افزایش اطلاعات جانبی هر فردی کمک نماید. بدیهی است که بخش زیادی از اطلاعات مورد نیاز یک حسابدار از طریق جستجوی انفرادی، تجربیات و مطالعات وی حاصل می شود.

قطعا اطلاعاتی وجود دارد که بدون تسلط به آن ها نمی توان به حسابداری ماهری تبدیل شد. در صورتی که بتوانید زمان های مشخصی را برای مطالعه ی سایر کتاب ها و منابع آموزشی در نظر بگیرید، پس از مدتی ذهن شما سرشار از اطلاعاتی خواهد بود که توجه هر کارفرمایی را به خود جلب خواهد کرد؛ پس دانستن بیشتر و بیشتر منجر به مواجه شدن با فرصت های شغلی بهتر و بهتر خواهد شد.

برخی از موضوعاتی که لازم است در مورد آن ها به مطالعه بپردازید، عبارتند از: قانون مالیات‎های مستقیم، قانون مالیات بر ارزش افزوده، قانون تجارت، قانون کار، قانون تامین اجتماعی، آئین نامه‎ها و بخش نامه‎های سایت سازمان امور مالیاتی و ….

توانایی برقراری ارتباطات اجتماعی و ارتباط آن با اشتغال زایی رشته ی حسابداری

حسابداری به خودی خود، رشته و حرفه ای اجتماعی محسوب می شود؛ چرا که برای بقای آن نیاز به برقراری ارتباطات بین اعضای حقیقی و حقوقی موجود در یک جامعه می باشد؛ پس طبیعتا برای کسانی که بتوانند بر اساس ویژگی های شخصیتی ذاتی یا اکتسابی خود، خود را با ماهیت این شغل تطبیق دهند؛

کسب و کار بسیار مناسبی خواهد بود و به بیان دیگر فرصت های شغلی بهتر نصیب کسانی می شود که علاوه بر اینکه یک حسابدار با سطح بالایی از معلومات و توانمندی ها هستند، از اعتماد به نفس کافی و روحیه ی کار تیمی و توانایی برقراری ارتباطات موثر برخوردار باشند. زمانی که شما چنین خصوصیت هایی را در خود تقویت نمایید، بدیهی است که در مصاحبه های کاری استخدام حسابدار خوش می درخشید و همچنین به واسطه ی داشتن ارتباطات بیشتر با اطرافیان ( به ویژه با کسانی که خود نیز در بازار کار این حرفه مشغول به کار هستند ).

فرصت های شغلی مناسب تری به شما پیشنهاد خواهد شد. پیشنهاد شرکت اقتصاد قرن به دانشجویان این است که به منظور افزیش دادن مهارت های ارتباطی و آشنایی بیشتر با این حرفه، همزمان با دوران تحصیل در یک شرکت یا موسسه به کارآموزی مشغول شوند. تجربه نشان داده است کسانی که در حرفه ی حسابداری به عنوان کارآموز فعالیت داشته اند، در آینده از تجربه و اعتماد به نفس بیشتری برخوردار خواهند شد.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

5 دیدگاه دربارهٔ «اشتغال زایی رشته حسابداری و فرصت های شغلی حسابدار»

  1. کلاس های ویژه بازار کارتون چندساعت در هفته است
    بعد این کلاس ها میتونیم برای مصاحبه و اشتغال به کار آماده باشیم ؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *