به وب سایت اقتصاد قرن خوش آمدید
درآمد شرکتهای حسابداری

درآمد حسابدار حرفه ای و شرکتهای حسابداری

اگر که به دنبال کسب درآمد از طریق حرفه ی حسابداری می باشید، باید بگوییم که این حرفه زمینه ی مناسبی را برای کسب درآمد حسابداران بالا مهیا می کند. تنها نکته ای که در این زمینه دارای اهمیت است، آن است که شما باید به عنوان یک حسابدار حرفه ای دارای یک سری ویژگی ها باشید.در حال حاضر تقاضا برای یک حسابدار حرفه ای بیش از هر زمان دیگری وجود دارد و واحتیاج به یک حسابدار حرفه ای، تا زمانی که شرکت ها سازمان ها به فعالیت خود ادامه می دهند، وجود خواهد داشت.

با این حال تقاضا برای یک حسابدار حرفه ای همواره وجود داشته و حسابداران از این طریق می توانند به درآمد های بالا دست یابند. در این مقاله قصد داریم تا به شما بگوییم که چگونه می توان به یک حسابدار حرفه ای تبدیل شد به کمک آن درآمد حسابداران را افزایش داد.

تعریف اصلی شرکت های حسابداری

امروزه تمام شرکت ها و کسب و کار ها به گونه ای در حال پیشرفت و رقابت هستند که برای بر عهده گرفتن امور مالی نیاز به یک مسئول مالی دارد.

سیستم مالی هر شرکتی باید یک درک مشخص و کامل از وضعیت مالی داشته باشد. این درک باید شامل آگاهی از نقاط ضعف و قوت یک سیستم باشد..

از جمله وظایفی که بر عهده ی شرکت های حسابداری و مالی است عبارتند از

  • ارائه ی خدمات حسابداری مالیاتی شرکت ها
  • مشاوره ی مالیاتی و مالی به انواع اشخاص حقیقی و حقوقی
  • ارائه ی خدمات نرم افزاری حسابداری
  • آموزش حسابداری به صورت کاربردی

 شرکت های حسابداری چیست؟

شرکت حسابداری دقیقا یک مجموعه و تشکل است که خدمات مالی را به صورت های متفاوت ارائه می دهند.

حسابدار در ایران چه وظایفی دارد؟

حسابدار در ایران دارای وظایف مختلفی است که یکی از اصلی‌ترین وظایف حسابداران این است که معاملات شرکت‌ها را مدیریت کند و روی آنها نظارت داشته باشد. او باید مطمئن شود که تمام معاملات شرکت از نظر قانونی درست باشد..

در زیر چند نمونه از وظایفی که برعهده حسابدار است را شرح می دهیم

  • بررسی تمام فاکتورها و هزینه و همچنین تهیه لیستی از آنها
  • کار با دیگر حسابداران خارج از شرکت
  • بررسی سود و زیان شرکت و ارائه گزارش ماهانه از آنها
  • تهیه و پرداخت دستمزد کارکنان شرکت
  • بررسی درآمد و سود ماهیانه شرکت
  • تجزیه و تحلیل اطلاعات مالی شرکت
  • رسیدگی به امور مالیاتی

درآمد شغل حسابداری

شغل های حسابداری با درآمد بالا برای حسابداران

مدیریت مالیات بین المللی

مدت هاست که دنیای تجارت، جهانی شده و همچنین وجود اینترنت هیچ حد و مرزی را در دنیا باقی نگذاشته است. به طور مثال می توان گفت که شرکتی مستقر در ایالات متحده ممکن است محصولاتی را در چین تولید کند که مواد اولیه آن از آفریقا خریداری شده و تکنولوژی آلمانی در آن به کار رفته است.

به همین دلیل است که تجارت بین المللی یکی از مهمترین تخصص های مورد نیاز دنیا بوده و داشتن حسابدار حرفه ای در این زمینه برای بسیاری از شرکت ها ارزشمند است. مدیر مالیات بین المللی نه تنها بر قوانین و مقررات بین المللی واقف است بلکه از مقررات، فرهنگ ها، شیوه ی تجارت و لجستیک مناطق مختلف آگاهی دارد.از جمله مسئولیت های مدیران مالیات تجزیه و تحلیل و تعیین نرخ ارز، تعیین سود و زیان ناشی از تغییرات نرخ ارز و موارد دیگر است.

مدیر مالی

مدیران مالی در بسیاری از شرکت ها فعالیت داشته و وظایف متعددی را بر عهده دارند. این افراد مستقیما با مدیران و کارمندان در تماس بوده و برنامه ریزی های لازم را انجام می دهند. برای اینکه فرد در شرکت و یا سازمانی به سمت مدیر مالی برسد، لازم است که سال ها تجربه ی کار به عنوان حسابدار را داشته و با درک و تجزیه و تحلیل های لازم بهترین پیشنهاد ها را برای توسعه ی شرکت ارائه دهد.از جمله مسئولیت های مدیران مالی می توان به تعیین سیاست های شرکت، نظارت بر همه ی عملکرد های مالی از جمله بودجه، اعتبار، بیمه، مالیات و خزانه داری، گزارش در مورد دستاورد های مالی به مدیران ارشد و موارد دیگر اشاره کرد.

مدیر ارشد مالی

مدیر ارشد مالی یکی از حرفه هایی است که حسابداران می توانند در این جایگاه فعالیت کنند. در واقع این جایگاه بالاترین میزان اختیارات را داشته و همچنین مسئولیت های زیادی را نیز برعهده دارد. به منظور اینکه یک حسابدار به مدیر ارشد مالی تبدیل شود، لازم است که بالاترین سطح تخصص در حسابداری، تجربه کافی و سابقه طولانی مدت رهبری تیم های حسابداری را داشته باشد.

هر چه این سازمان و نهاد بزرگتر باشد و نقش یک مدیر ارشد مالی نیز پررنگ تر و مهمتر می شود. چرا که این جایگاه بر پول و امور مالی یک شرکت تمرکز داشته و امور مربوط به آن را کنترل می کند. با قبول مسئولیت های این جایگاه، درآمد حسابداران به طور چشمگیری افزایش می یابد.از جمله مسئولیت های این جایگاه می توان به بودجه بندی سالانه و بلند مدت، انطباق گزارش های مالی، نظارت بر مدیران ادارات مالی، گزارش به هیئت رئیسه در مورد وضعیت مالی شرکت و موارد دیگر اشاره کرد.

حسابرس و بازرس مالی

در اکثر شرکت های بزرگ کنترل گر شرکت ، مدیر خبره ای است که در مورد صورت حساب ها، بودجه بندی، تهیه ی مالیات و موارد دیگر تحقیقات لازم را بعمل آورده و از صحت آنها اطمینان حاصل می کند. در واقع چنین فردی بیشتر بر نحوه ی فعالیت دیگر کارمندان نظارت داشته و همچنین یکپارچگی امور مالی را پیگیری می کند.

این افراد برخلاف موارد قبلی وظیفه ی برنامه ریزی در مورد آینده ی شرکت ها را برعهده ندارند. از جمله مسئولیت های این افراد می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • صورت حساب های مالیات را برای شرکت های آماده می کنند
  • تعیین هزینه مستقیم براساس بودجه ی مصوب
  • حقوق و مزایای کارمندان را در صورت حساب ها ، حساب های دریافتی و موارد دیگر مدیریت می کنند
  • اطمینان حاصل کردن از به کارگیری قوانین کار در شرکت و یا سازمان مورد نظر

حسابدار حرفه ای

مدیر حسابداری

به کارگیری حسابدار در امور مختلف شرکت ها و سازمان ها همواره وجود داشته و هر چه امور مربوط به یک تجارت پیچیده تر می شود، نیاز به یک حسابدار تخصصی نیز بیشتر خواهد شد. حسابداری فرایندی است که در آن به تجزیه و تحلیل هزینه های تولید یک محصول پرداخته می شود و در نهایت قیمت یک محصول و یا سود آن را تعیین میکنند. لازم است که فردی که قصد انتخاب این جایگاه را دارد دارای مهارت قضاوت و حل مسئله برای تصمیم گیری های مهم باشد.

مدیران حسابداری نیاز به توانایی تحلیل گری قوی داشته و همچنین لازم است که درک اقتصادی بالایی از امور حاکم بر بازار ها داشته باشند. مدیران حسابداری وظایف متعددی را برعهده دارند که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

  • روش ها و سیستم های پرداخت هزینه را کنترل می کند
  • هزینه ها را برای مدیریت تفسیر و آنالیز می کنند
  • گزارش های حسابداری را به مدیران ارجاع می دهند

تحلیلگر ارشد مالی

تقاضا برای تحلیل گران ارشد مالی در هر صنعتی وجود دارد. هنگامی که یک شرکت به اندازه ی کافی بزرگ باشد و دارای یک تیم مالی متخصص باشد، حتما به تحلیلگر ارشد مالی احتیاج خواهد داشت. وظیفه ی اصلی تحلیل گران بازنگری در امور مالی یک شرکت و ارائه ی توصیه هایی برای چگونگی کاهش هزینه های یک شرکت و توصیه هایی برای بهبود وضعیت مالی شرکت است.تحلیلگران ارشد مالی هزینه ها را در همه ی زمینه های تجارت را در نظر می گیرند و لازم است که در کار خود نهایت دقت را به کار گیرند.

از جمله مسئولیت های تحلیلگران ارشد مالی می توان به موارد زیر اشاره کرد

  • رهبری تیمی از از تحلیلگران مالی
  • تهیه گزارش ها برای مدیر امور مالی
  • تهیه پیش بینی های مالی و برنامه ریزی های مربوط به بودجه

از جمله مهارت های لازم برای این شغل می توان به تجربه و قدرت تحلیل و تجزیه اشاره کرد

۵/۵ - (۱ امتیاز)

32 دیدگاه دربارهٔ «درآمد حسابدار حرفه ای و شرکتهای حسابداری»

  1. سلام

    برای گرفتن نیرو مثل مدیر مالی درجه یک و نیرو حسابدار مسلط به نرم افزار حسابداری از شرکت شما چیکار باید کرد

    خیلی تعریف شرکت رو شنیدم

  2. سلام وقت بخیر، ممنون از ارائه اطلاعات در مورد سطوح مختلف حسابداری و توضیح کامل از وظایف یک حسابدار

  3. سلام برای یادگیری حرفه حسابداری از کجا باید شروع کنیم البته رشته غیر مرتبط هستم وهیچی درباره حسابداری نمیدونم

  4. سلام
    برای گرفتن مشاوره از شما برای اعزام یک حسابرس مالی با چه شماره ای باید تماس بگیرم؟!

  5. سلام
    میخواستم کارهای محاسبه حقوق و دستمزد پرسنل و بیمه آن ها رو شما برام محاسبه و اعلام کنید
    با چه کسی باید صحبت داشته باشم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *